UA-111021761-1

Nieuwe Polo’s overhandigd door Edivorm

By 28 april 2016Nieuws

Nieuwe Polo’s overhandigd door Edivorm

Edivorm kleedt vrijwilligers Wapenveldse speeltuin aan

Inmiddels bestaat Speeltuin Pinkeltje 46 jaar. In al die jaren waren de vele vrijwilligers onherkenbaar aanwezig in de speeltuin. Nu Speeltuin Pinkeltje in de startblokken staat van een grootse renovatie, is ook een mooi moment aangebroken voor herkenbare kleding met het logo van Speeltuin Pinkeltje erop. Na een zorgvuldig offertetraject, heeft de projectgroep uiteindelijk Edivorm uitgekozen voor het leveren van polo’s met het eigen logo erop geborduurd. En als aftrap voor alle komende activiteiten heeft Edivorm afgelopen week gastendoekjes geschonken met het logo van Speeltuin Pinkeltje erop.

P01-04-20 19.03.56 [742445]-HR-B2

Na vele gesprekken en onderhandelingen zal dit jaar de aftrap voor een grootse renovatie van Speeltuin Pinkeltje plaatsvinden.  De speeltuin moet toegankelijk worden voor ALLE kinderen, ook voor kinderen met een beperking of handicap. Voordat het zover is, zijn er nog vele aanpassingen vereist. Zo zijn er nieuwe speeltoestellen nodig en zal er een nieuw clubhuis komen. Daarnaast wil Speeltuinvereniging Pinkeltje een centrale rol gaan spelen voor jong en oud. Vanuit dit oogpunt gaat de speeltuinvereniging samenwerken met de Hof van Cramer, de Dorpsraad, Villahuis De Rode Beer, diverse kinderopvanginstanties en De Vriezes Erfgoed. Er zijn verschillende mooie ontwikkelingen zoals de organisatie van workshops, activiteiten rondom Sinterklaas en veel meer. Op die manier wil de speeltuinvereniging eraan werken om jong en oud bij elkaar te krijgen.  De krachten bundelen om Wapenveld voor jong en oud leefbaar te houden, dat is het streven. De Speeltuin heeft een mooi aantal vrijwilligers, maar om het clubhuis na schooltijd meer uren open te houden en voor het onderhoud van de tuin is de speeltuinvereniging dringend opzoek naar meer vrijwilligers. Zowel jeugdige als oudere vrijwilligers zijn van harte welkom om vrijblijvend contact op te nemen met een van de bestuursleden van Speeltuin Pinkeltje voor een kennismakingsgesprek.

Voor alle komende activiteiten en aanpassingen is veel budget nodig. Met de geweldige inzet van sponsoren, donateurs en vrijwilligers is het moment dat de renovatie kan beginnen nu dichtbij gekomen.  Afgelopen week hebben de vrijwilligers van Speeltuin Pinkeltje alvast een ‘kick off’ bijeenkomst gehad. Evelien heeft die avond namens Edivorm de nieuwe polo’s aan de vrijwilligers overhandigd. Meer informatie over Edivorm reclame, teamkleding en borduurshop kunt u vinden op www.edivorm.nl  * Alle ontwikkelingen omtrent de Speeltuin zijn te volgen via www.speeltuinpinkeltje.nl (en via Facebook).

Peter Wolf

Author Peter Wolf

More posts by Peter Wolf

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: