UA-111021761-1

Speeltuin Pinkeltje doet mee met “NLgeeft”

By 28 februari 2014Nieuws

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties met geld en kennis en met campagnes als NLdoet en Burendag. Het oranjefonds merkt dat organisaties zoals Speeltuinvereniging Pinkeltje op allerlei manieren aan geld proberen te komen. Logisch, de noodzaak groeit, maar er is minder geld beschikbaar. Daarom start het Oranje Fonds samen met sociale organisaties een nieuwe, jaarlijks terugkerende actie: NLgeeft. Gezamenlijk roepen we mensen en bedrijven op om geld te geven aan sociale organisaties in hun provincie.

 

Alle donaties besteed, alles dichtbij!
De helft van het geld dat Pinkeltje inzamelt, maakt het Oranje Fonds over op opnze rekening. De andere helft besteedt het Oranje Fonds aan sociale organisaties in dezelfde provincie. Organisaties die aan de algemene richtlijnen van het Oranje Fonds voldoen, kunnen hier een aanvraag voor indienen. Het Oranje Fonds neemt alle kosten voor het betalingsverkeer, de website én de publiekscampagne voor zijn rekening. De volle 100% van de donaties wordt besteed aan sociale doeleinden!


Online platform van start op 24 maart

NLgeeft.nl is vanaf 24 maart het platform van het Oranje Fonds waarmee we samen met maatschappelijke organisaties geld inzamelen voor sociale doeleinden. Veel mensen willen best geven aan goede organisaties in hun omgeving, maar hoe? Juist voor lokale initiatieven is het vaak te tijdrovend en duur om een collecte te organiseren of veilig een online platform te maken. Daarom wil het Oranje Fonds hierin voorzien met NLgeeft.
Wij willen dit graag doneren voor een speeltuin die toegankelijk is voor kinderen MET en ZONDER beperking/handicap.

logo oranjefonds

Peter Wolf

Author Peter Wolf

More posts by Peter Wolf

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: