UA-111021761-1
Category

Nieuws

Startsein Project Samen Spelen.

By | Nieuws | No Comments

speeltuin-pinkeltje-6Startsein Project Samen Spelen.

De eerste contouren zijn zichtbaar voor het project Samen Spelen. De vrijwilligers van Speeltuin Pinkeltje hebben inmiddels al een aantal toestellen weggehaald, het asfalt is gedeeltelijk weggehaald daar waar het clubhuis komt te staan.

speeltuin-pinkeltje-2speeltuin-pinkeltje-4De stratenmaker heeft al een aantal paden uitgezet om zo goed door de tuin te kunnen voor zowel kinderen MET als ZONDER handicap/beperking. En goed bij de speeltoestellen te kunnen komen.

Komende week zullen de werkzaamheden verder gaan voor het plaatsen van de geschakelde units (clubhuis). Die als leidraad zal zijn voor de verdere werkzaamheden voor het vervolg. We houden u op de hoogte van de verdere werkzaamheden en het traject.
Indien u meer informatie wenst kunt u te allen tijde zich melden bij één van de bestuursleden. Zij staan u graag te woord.

Nieuwe Polo’s overhandigd door Edivorm

By | Nieuws | No Comments

Nieuwe Polo’s overhandigd door Edivorm

Edivorm kleedt vrijwilligers Wapenveldse speeltuin aan

Inmiddels bestaat Speeltuin Pinkeltje 46 jaar. In al die jaren waren de vele vrijwilligers onherkenbaar aanwezig in de speeltuin. Nu Speeltuin Pinkeltje in de startblokken staat van een grootse renovatie, is ook een mooi moment aangebroken voor herkenbare kleding met het logo van Speeltuin Pinkeltje erop. Na een zorgvuldig offertetraject, heeft de projectgroep uiteindelijk Edivorm uitgekozen voor het leveren van polo’s met het eigen logo erop geborduurd. En als aftrap voor alle komende activiteiten heeft Edivorm afgelopen week gastendoekjes geschonken met het logo van Speeltuin Pinkeltje erop.

P01-04-20 19.03.56 [742445]-HR-B2

Na vele gesprekken en onderhandelingen zal dit jaar de aftrap voor een grootse renovatie van Speeltuin Pinkeltje plaatsvinden.  De speeltuin moet toegankelijk worden voor ALLE kinderen, ook voor kinderen met een beperking of handicap. Voordat het zover is, zijn er nog vele aanpassingen vereist. Zo zijn er nieuwe speeltoestellen nodig en zal er een nieuw clubhuis komen. Daarnaast wil Speeltuinvereniging Pinkeltje een centrale rol gaan spelen voor jong en oud. Vanuit dit oogpunt gaat de speeltuinvereniging samenwerken met de Hof van Cramer, de Dorpsraad, Villahuis De Rode Beer, diverse kinderopvanginstanties en De Vriezes Erfgoed. Er zijn verschillende mooie ontwikkelingen zoals de organisatie van workshops, activiteiten rondom Sinterklaas en veel meer. Op die manier wil de speeltuinvereniging eraan werken om jong en oud bij elkaar te krijgen.  De krachten bundelen om Wapenveld voor jong en oud leefbaar te houden, dat is het streven. De Speeltuin heeft een mooi aantal vrijwilligers, maar om het clubhuis na schooltijd meer uren open te houden en voor het onderhoud van de tuin is de speeltuinvereniging dringend opzoek naar meer vrijwilligers. Zowel jeugdige als oudere vrijwilligers zijn van harte welkom om vrijblijvend contact op te nemen met een van de bestuursleden van Speeltuin Pinkeltje voor een kennismakingsgesprek.

Voor alle komende activiteiten en aanpassingen is veel budget nodig. Met de geweldige inzet van sponsoren, donateurs en vrijwilligers is het moment dat de renovatie kan beginnen nu dichtbij gekomen.  Afgelopen week hebben de vrijwilligers van Speeltuin Pinkeltje alvast een ‘kick off’ bijeenkomst gehad. Evelien heeft die avond namens Edivorm de nieuwe polo’s aan de vrijwilligers overhandigd. Meer informatie over Edivorm reclame, teamkleding en borduurshop kunt u vinden op www.edivorm.nl  * Alle ontwikkelingen omtrent de Speeltuin zijn te volgen via www.speeltuinpinkeltje.nl (en via Facebook).

Overhandiging Cheque N.S.G.K voor project “Samen Spelen

By | Nieuws | No Comments

Overhandiging Cheque NSGK voor project “Samen Spelen”.

Woensdagmiddag 11 november hebben een 15 tal kinderen in het Clubhuis van Speeltuinvereniging Pinkeltje lampionnen gemaakt om rond 18.00 uur te vertrekken voor Sint Maarten.
Voorafgaand aan de Sint Maarten tocht overhandigde coördinatrice Rie Flach van NSGK een cheque van € 30.000,00 voor het project “Samen Spelen”.
Alle kinderen, bestuur en vrijwilligers danken N.S.G.K. voor dit geweldige geldbedrag om dit prachtige project te steunen en uit te voeren.

Rie Flach overhandigt Cheque NSGK20151111_181827

Overhandiging Cheque N.S.G.K.

By | Nieuws | No Comments

Overhandiging Cheque N.S.G.K.

Op woensdag 11 november a.s zal coördinator Rie Flach namens N.S.G.K. het bestuur en haar vrijwilligers symbolisch een cheque overhandigen voor het project “Samen Spelen”. Wij roepen dan ook alle kinderen uit Wapenveld van harte op om ’s middags mee te knutselen met een lampion voor de Sint Maarten tocht ’s avonds. Vooraf aan de Sint Maarten tocht zal een foto met alle kinderen en de overhandiging van de cheque worden gemaakt. Jij komt toch ook? Vertrek vanaf het clubhuis 18.00 uur.
Graag aanwezig rond 17.45 uur

 

Kinderfeestje

By | Nieuws | No Comments

Kinderfeestje.

Vandaag vierde Charlotte Stapper alvast haar verjaardag met haar vriendjes en vriendinnetjes bij Speeltuinvereniging Pinkeltje. Ze hebben het enorm naar hun zin gehad met dit prachtige weer en zijn blij als bestuur en vrijwilligers een kleine bijdrage aan haar verjaarsdagsfeest hebben kunnen doen.
Voor meer info voor kinderfeestjes : vraag gerust even via info@speeltuinpinkeltje.nl of kijk op het mededelingsbord voor het clubhuis

Foto is geplaatst met toestemming.20150704_105715_001

Rabobank Clubkas 2015

By | Nieuws | No Comments

Rabobank Clubkas 2015

 

De komende weken gaat Rabobank Noord Veluwe van start met de Rabobank Clubkas Campagne. Hiermee kunnen leden van Rabobank Noord Veluwe maximaal 20 euro aan ons doneren. Ben je klant én lid van Rabobank Noord Veluwe?
Breng dan uw stem uit op Speeltuinvereniging Pinkeltje. Het bedrag komt ten goede aan het project Samen Spelen van N.S.G.K., waar we alle centen nog voor kunnen gebruiken.

RBB-clubkas-banner-100x400

Logo Clubkas Rabobank

Voor de zekerheid: niet elke klant is automatisch lid van Rabobank Noord Veluwe. Iedereen boven de 12, jong en volwassen, die voldoet aan de voorwaarden kan gratis lid worden. Zie www.rabobank.nl/noordveluwe en vul daar het formulier voor lidmaatschap in en je ontvangt binnenkort de gegevens om te stemmen. De gegevens moeten voor 1 februari 2014 binnen zijn om mee te kunnen doen.

Ons verzoek: Stem op ons!

Met vriendelijke groet,
Bestuur en vrijwilligers Speeltuin Pinkeltje

 

N.S.G.K. Collecte opbrengst

By | Nieuws | No Comments

N.S.G.K. Collecte Opbrengst.

Speeltuin Pinkeltje kan en mag met trots zeggen dat ik de week van 10 tot 15 november 20 collectanten namens N.S.G.K. en Speeltuin Pinkeltje uit Wapenveld een bedrag van

€    1.117,69

hebben ingezameld. NSGK LogoHet bestuur en haar vrijwilligers van Speeltuin Pinkeltje mogen zelf de helft bij het project “Samen Spelen” voegen.
Speeltuin Pinkeltje wil namelijk naast Speeltuin Assendorp in Zwolle en de Dierense Speeltuin een speeltuin zijn die voor alle kinderen toegankelijk zijn. Met andere woorden waar alle kinderen, met en zonder beperking/handicap “Samen kunnen Spelen”.
We hopen dit mede dank zij deze collecte hieraan (een deel) te kunnen besteden, evenals de hulp van gemeente Heerde en diverse fondsen. We hopen in de loop van het komend jaar het startsein te kunnen geven en een visitekaartje te mogen zijn voor de gemeente Heerde en omgeving.
Over het verdere verloop hiervan houden we u graag op de hoogte via onze website, maar ook via Twitter en Facebook.

Bestellijsten Worsten- & Oliebollenactie

By | Nieuws | No Comments

Worstenactie van 6 tot 10 oktober 2014.

WORSTENACTIE/BALKENBRIJ – van 6 tot en met 10 oktober 2014
Aantal Omschrijving Totaal
Fijne Worsten (per 3 stuks)  €       5,00
Grove Worsten (per 3 stuks)  €       5,00
Balkenbrij (per kilo)  €       7,50
Totaalbedrag
 

Naam

:
Adres :
Woonplaats :
Telefoon :
E-mail :
Inleveren of e-mailen voor : 1 oktober 2014 (info@speeltuinpinkeltje.nl)
Bij Clubhuis Speeltuin Pinkeltje
Nachtegaalweg 81a, 8191 XV   WAPENVELD.
e-mail : info@speeltuinpinkeltje.nl
www.speeltuinpinkeltje.nl
Wij leveren binnen Wapenveld af op uw adres.
Wenst graag de bestelling thuis bezorgd te krijgen op :
ma   –  di  –  wo  –  do  –  vrij/  ……………………………………………………… Uur

Oliebollenactie van 29 tot en met 31 december 2014

 

 

B E S T E L L I J S T
(inleveren bij 1 van de bestuurs-
leden/vrijwilligers of clubhuis)
voor 20 december 2014
Oliebollen actie – 29 tot en met 31 december 2014
Aantal Omschrijving Totaal
Oliebollen zonder krenten(per 10 stuks)  €       7,00
Oliebollen met krenten (per 10 stuks)  €       7,00
Ananasbollen (per 5 stuks)  €       5,00
Appelflappen (per 5 stuks)  €       5,00
Totaalbedrag

Naam

:

Adres :
Woonplaats :
Telefoon :
E-mail :
Wenst  af te halen op :
Bij Clubhuis Speeltuin Pinkeltje
Nachtegaalweg 81a, 8191 XV   WAPENVELD. Tussen 18.00-20.00 uur
www.speeltuinpinkeltje.nl
info@speeltuinpinkeltje.nl

Nieuw * Kinderfeestjes bij Speeltuin Pinkeltje.

By | Nieuws | No Comments

Kinderfeestjes bij Speeltuin Pinkeltje.

Ballonnen

Vanaf juni 2014 is het mogelijk om nu, naast het huren van het clubhuis, ook uw kinderfeestje bij Speeltuin Pinkeltje
te gaan vieren. U kunt gebruik maken van het Clubhuis waar een toilet aanwezig is en waar buiten heerlijk gespeeld kan worden naar hartelust.
Hieronder ziet u de vermelding van de mogelijke arrangementen waar u zelf een keuze in kan maken.

Arrangement 1     € 4,00 per kind

* plakje cake met slagroom
* 2x ranja
* friet
* waterijsje
* spelen in de speeltuin

 

Arrangement 2       € 4,50 per kind

* plakje cake met slagroom
* 2x ranja
* friet
* zakje chips
*waterijsje
* spelen in de speeltuin

 

Arrangement 3        € 5,00 per kind

* plakje cake met slagroom
* 2x ranja
* friet
* frikandel/kroket
* waterijsje
* spelen in de speeltuin

 

Arrangement 4        € 6,00 per kind

* plakje cake met slagroom
* 2x ranja
* friet
* frikandel/kroket
* ijsje naar keuze
* zakje chips
* spelen in de speeltuin

 

Bij elk arrangement zit een kleine verrassing voor de jarige en toegang tot het clubgebouw waar ook het toilet is en u het uitpakken van de cadeautjes zou kunnen laten doen.

Voor meer informatie, kunt u terecht bij contactpersoon Debora Burgmeijer 06 – 13 100 139 (na 18.00 uur) of via het algemeen e-mail adres : info@speeltuinpinkeltje.nl, maar ook bij het dagelijks bestuur welke vermeld staan op de website.

Pinkeltje ook actief op Twitter.

By | Nieuws | No Comments

Pinkeltje ook Actief op Twitter.

Sinds kort hebben we gemeend als Speeltuin Pinkeltje, naast onze Facebookpagina,  ons ook actief bezig te moeten houden met het Social Media aspect “TWITTER”.
Hierop worden 1 tot 2x per week een “tweet”  geplaatst wat betrekking heeft op onze activiteiten, onze bezigheden, aspecten om- en rondom een speeltuin, bezoeken en nog veel meer.

U kunt ons vinden op :
https://twitter.com/SpeeltuinPinkel
TWITR3
En ons volgen of retweeten, als u dat leuk vind.

Op deze manier proberen we op diverse wijzen Speeltuin Pinkeltje regionaal, maar ook wereldwijd op de kaart te zetten en hoog te scoren in de zoekmachines. Vooral nu de vakanties er weer aan komen en toeristen en vakantiegangers op zoek zijn naar een leuke speeltuin op de Veluwe, in het prachtige dorp Wapenveld.