UA-111021761-1

Startsein Project Samen Spelen.

By 20 september 2016Nieuws

speeltuin-pinkeltje-6Startsein Project Samen Spelen.

De eerste contouren zijn zichtbaar voor het project Samen Spelen. De vrijwilligers van Speeltuin Pinkeltje hebben inmiddels al een aantal toestellen weggehaald, het asfalt is gedeeltelijk weggehaald daar waar het clubhuis komt te staan.

speeltuin-pinkeltje-2speeltuin-pinkeltje-4De stratenmaker heeft al een aantal paden uitgezet om zo goed door de tuin te kunnen voor zowel kinderen MET als ZONDER handicap/beperking. En goed bij de speeltoestellen te kunnen komen.

Komende week zullen de werkzaamheden verder gaan voor het plaatsen van de geschakelde units (clubhuis). Die als leidraad zal zijn voor de verdere werkzaamheden voor het vervolg. We houden u op de hoogte van de verdere werkzaamheden en het traject.
Indien u meer informatie wenst kunt u te allen tijde zich melden bij één van de bestuursleden. Zij staan u graag te woord.

Peter Wolf

Author Peter Wolf

More posts by Peter Wolf

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: