UA-111021761-1

Rabobank Clubkas 2015

By 9 januari 2015Nieuws

Rabobank Clubkas 2015

 

De komende weken gaat Rabobank Noord Veluwe van start met de Rabobank Clubkas Campagne. Hiermee kunnen leden van Rabobank Noord Veluwe maximaal 20 euro aan ons doneren. Ben je klant én lid van Rabobank Noord Veluwe?
Breng dan uw stem uit op Speeltuinvereniging Pinkeltje. Het bedrag komt ten goede aan het project Samen Spelen van N.S.G.K., waar we alle centen nog voor kunnen gebruiken.

RBB-clubkas-banner-100x400

Logo Clubkas Rabobank

Voor de zekerheid: niet elke klant is automatisch lid van Rabobank Noord Veluwe. Iedereen boven de 12, jong en volwassen, die voldoet aan de voorwaarden kan gratis lid worden. Zie www.rabobank.nl/noordveluwe en vul daar het formulier voor lidmaatschap in en je ontvangt binnenkort de gegevens om te stemmen. De gegevens moeten voor 1 februari 2014 binnen zijn om mee te kunnen doen.

Ons verzoek: Stem op ons!

Met vriendelijke groet,
Bestuur en vrijwilligers Speeltuin Pinkeltje

 

Peter Wolf

Author Peter Wolf

More posts by Peter Wolf

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: